Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

1) Bestellingen

Bestellingen kunnen worden geplaatst door het versturen van een mailbericht. Indien het product voorradig is, stuurt Studio Zanoni per e-mail hiervan een orderbevestiging, inclusief eventuele verpakkings/bezorgkosten.

 

Een besteld artikel wordt, onder normale omstandigheden, maximaal 8 dagen 

gereserveerd voor de klant. Indien de termijn van 8 dagen is verstreken behoud Studio Zanoni zich het recht om het betreffende artikel aan een andere klant te verkopen.

 

Zodra de klant, in geval van verzending, het totale bedrag heeft overgemaakt op de bankrekening van Studio Zanoni wordt het pakket naar de klant verzonden.

 

Bestellingen in de vorm van (persoonlijke) opdrachten kunnen niet worden geannuleerd vanaf het moment dat het product, mondeling of schriftelijk, is goedgekeurd door de klant.  De klant zal derhalve na goedkeuring van het product te allen tijden het volledige, vastgestelde bedrag moeten voldoen aan Studio Zanoni.

 

Aangezien veel artikelen van Studio Zanoni uniek zijn (er is hiervan maar 1 exemplaar) kan het voorkomen dat een product op het moment van de bestelling al door een andere klant is gereserveerd. Studio Zanoni zal de klant hierover zo snel mogelijk informeren.

 

Door iets te bestellen/of een opdracht te plaatsen geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Studio Zanoni. Voor gevolgen van eventuele tekstfouten kan Studio Zanoni geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

2) Levering, prijzen

Alle prijzen voor de aangeboden artikelen en diensten zijn inclusief  BTW en exclusief eventuele verzendkosten (verzendkosten + verpakkingsmateriaal).

De bezorgkosten worden berekend aan de hand van de geldende tarieven van TNT-post  (zie http://www.tntpost.nl/ )

 

Studio Zanoni verstuurt alleen onbreekbare artikelen die door TNT-post als pakket verstuurd kunnen worden. Indien de klant er toch voor kiest in breekbaar/fragiel artikel als pakket(je) via TNT-post te laten versturen door Studio Zanoni, is dat volledig voor eigen risico van de klant en kan Studio Zanoni niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade tijdens transport. Grotere artikelen, zoals commodes of bedjes, dient men zelf op te halen.

 

De artikelen van Studio Zanoni mogen niet zonder schriftelijke toestemming ingekocht worden met als doel wederverkoop in een winkel, groothandel of andere bedrijfsvorm. Bij constatering van genoemde wederverkoop zonder toestemming behoudt Studio Zanoni zich alle rechten voor, waaronder het staken van de levering

 

3) Betalingsvoorwaarden

De klant betaalt het op de orderbevestiging vermelde bedrag o.v.v. het door Studio Zanoni opgegeven nummer. Het verschuldigde bedrag dient overgemaakt te worden op het bankrekeningnummer dat vermeld wordt in de orderbevestiging. Indien de klant het artikel komt afhalen dient men contant te betalen (geen pin aanwezig).

 

4) Levertijden

De door Studio Zanoni opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding.

 

5) Garanties en onvoorziene gebreken

Aangezien het assortiment van Studio Zanoni deels bestaat uit gebruikte en/of brocante producten kan Studio Zanoni geen specifieke garanties geven op deze producten.

 

Hoewel Studio Zanoni haar uiterste best doet om alle producten en diensten in de best mogelijke staat af te leveren, kan Studio Zanoni niet aansprakelijk worden gehouden voor enige vorm van onvoorziene schade aan een artikel of door een artikel na aankoop.

 

Studio Zanoni neemt geen artikelen retour.

 

Eventuele onvoorziene gebreken zal Studio Zanoni uiteraard altijd naar alle redelijkheid proberen op te lossen.